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Suflê de legumes

 min
8
Hard
Suflê de legumes

Ingredients

4 colheres (sopa) de Óleo de Soja Soya

2 dentes de alho picados

1 cebola pequena picada

1 cenoura pequena picada

8 vagens picadas

1 abobrinha pequena picada

1 colher (sopa) de pimentão picado

2 colheres (sopa) de milho-verde em conserva
1 cubo de caldo de legumes

4 colheres (sopa) de salsinha picada

3 batatas médias descascadas e cozidas

6 ovos

2 pitadas de sal

2 pitadas de fermento químico em pó

2 xícaras (chá) de farinha de trigo peneirada

Margarina Soya Cremosa para untar e farinha de trigo para polvilhar

Preparation Method

Mash the potatoes and set aside. In a pan, sauté the onion and garlic in the heated Soya Oil. Add the green beans, carrots, zucchini, peppers, corn, vegetable stock, and leave to sauté for 5 minutes. Turn off, add the potato and parsley, mix well and set aside. In a mixer, beat the eggs until frothy and creamy. While whisking, add the salt and yeast. Turn off the machine, gently add the vegetables to the mixture, then the sifted flour, mixing it in as well. In a greased and sprinkled English muffin tin, bake in a preheated oven at 190 °C for 50 to 60 minutes.

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